حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند

رهبر حماس: اسرائیل در میدان شکست خورد، حالا با مذاکرات می‌خواهد پیروز شود!

رهبر حماس: اسرائیل در میدان شکست خورد، حالا با مذاکرات می‌خواهد پیروز شود! یکی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» با بیان اینکه هدف اصلی مقاومت فلسطین در مذاکرات، توقف جنگ علیه مردم فلسطین است، گفت آنچه اشغالگران نتوانستند در میدان به دست آورند، سعی کردند از طریق مذاکرات به دست آورند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۸۴۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، «غازی حمد» از رهبران جنبش حماس با بیان اینکه میانجیگران اکنون در تلاش برای از سرگیری مذاکرات آتش‌بس هستند، تصریح کرد: ما در تلاشیم تا مذاکرات را به عنوان گامی به سوی آتش‌بس ادامه دهیم.

وی افزود: ما خواستار اقدام اعراب و جامعه بین‌المللی برای اعمال فشار بر اشغالگران جهت توقف جنایاتشان در غزه هستیم.

غازی حمد که با تلویزیون العربی گفت‌وگو می‌کرد، تصریح کرد: حماس برای رسیدن به توافق جدی عمل کرد و طرف‌های میانجی‌ از آنچه ما پیشنهاد دادیم، استقبال کردند.

وی خاطرنشان کرد: ما از خروج ناگهانی هیئت اسرائیلی و اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا شگفت‌زده شدیم. به‌نظر من، این اظهارات نه موجه بود، نه منطقی، و هیچ پایه و اساسی نداشت. چرا که موضع ما کاملاً مثبت، واقع‌بینانه و شامل طرحی جامع برای تمام مسائل مطروحه بود؛ از موضوع کمک‌های انسانی گرفته تا ارائه تضمین‌هایی برای ادامه مذاکرات در مرحله پس از ۶۰ روز.

غازی حمد تأکید کرد آنچه عجیب بود، موضع پرتنش و انعطاف‌ناپذیر آمریکا بود. آن‌ها نه تنها هیچ توضیحی ارائه نکردند، بلکه زبان تهدید و ارعاب بر فضای گفت‌وگو حاکم بود.

وی اضافه کرد: آنچه اشغالگران نتوانستند در میدان به دست آورند، سعی کردند از طریق مذاکرات به دست آورند. هدف اصلی ما در مذاکرات، توقف جنگ علیه فلسطینیان است.

عضو ارشد حماس اضافه کرد: ما موفق شدیم بسیاری از شرایطی که اشغالگران سعی در تحمیل آن در طول مذاکرات داشتند، بهبود ببخشیم. ما در طول مذاکرات موفق شدیم مانع از تحمیل نقشه‌های عقب‌نشینی شویم./همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار